Documents

Calendari

Com ja sabeu, l’esplai la branca fa les seves activitats els dissabtes de 5 a 7h desde finals de setembre fins a mitjans de juny. Amb tot, entre els dissabtes habituals, també es fan activitats especials com el DUDI, el berenar de Nadal, trobades amb altres esplais, carnestoltes, festa major de l’esplai i algun dia o altre que els monitors marxem de tancada o de pont.
Així mateix, l’esplai realitza dues sortides de cap de setmana, els campaments -que tenen lloc durant la setmana santa- i les colònies d’estiu de 10 dies.

Per tal que seguiu les activitats us deixem el calendari en format pdf i digital perquè sigui el màxim de còmode possible!

Obre en pdf

Tríptics

Per anar de colònies i campaments cal portar una bossa molt ben feta amb tot el necessari, és per aquest motiu que tenim els tríptics, un document on pots trobar molt ben indicat que és el que has de portar i allò que no pots dur. A més, hi podràs trobar el telefòn dels monis per tal de poder contactar amb ells.
En aquest apartat podràs disposar dels tríptics per els caps de setmana, els de campaments de setmana Santa i els de les colònies de 10 dies de l’estiu.
Descarrega-te’l i així tota la família el pot utilitzar quan us estigueu fent la bossa!

Porta'm als tríptics

Butlletíns

Els butlletins són uns documents electrònics que recullen un resum de les activitats que es realitzaran cada mes. S’envien mensualment per correu i es pengen a la pàgina web de l’esplai.
En aquest apartat podràs disposar de tots butlletins enviats durant el curs, així que no perdràs ni et perdràs cap mena d'informació.
Obre’ls i així podreu seguir l'actualitat!

Obre els butlletins

Documents del curs

Accedeix a la carpeta del núvol que conté tant el calendari com els tríptics i
els butlletins.

Obre!